Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fitmin Nutrition Program

Ne az adagokon változtass! Változtass a táp energiatartalmán!

A Fitmin for Dogs Nutrition Programme részeként olyan teljes értékű kutyatápot kínálunk, melyet úgy alakítottunk ki, hogy figyelembe vettük az élettani különbségeket a kutyák különböző életszakaszaiban. A Fitmin for Dogs Nutrition Programme három fő sorozata az egyes kutyafajták felnőtt méretének és különböző táplálkozási igényének megfelelően lett kialakítva. A MINI, MEDIUM és MAXI sorozat termékei lefedik a kutya teljes életciklusát kölyökkórtól az idős korig.

Az egy sorozaton belül kínált kutyatápok az egyes összetevők mennyiségében térnek el, lehetővé téve ezzel a magasabb vagy alacsonyabb tápanyag- és energiaigény kielégítését az egyes kutyák életkorának és aktivitási szintjének megfelelően.

Abban az esetben, ha a kutyád súlya nem optimális, ne az adagok méretét változtasd. Egyszerűen válassz olyan tápot, melynek magasabb vagy alacsonyabb az energiatartalma.

A Fitmin Nutrition Programme tápok esetén biztos lehetsz abban, hogy az összetétel gyakorlatilag változatlan marad a MINI, MEDIUM és a MAXI termékekben; az egyes összetevők aránya változatlan.  Ez biztosítja a zökkenőmentes áttérést az egyik kutyatápról a másikra, nem befolyásolja a az emésztést. Így különféle tápokat is keverhetsz, mindig a kutyád aktuális állapotának leginkább megfelelően.

Hogy könnyebben tájékozódhass az egyes tápok energiatartalma között, a csomagoláson egyszerű színkódot használtunk: minél több az adott szín a csomagoláson, annál nagyobb az energiatartalma. (Például a MINI Puppy tápoknál az egész zsák sárga, míg a MINI Senior tápok nagyrészt fehérek. Ez egyrészt azt jelenti, hogy a kölyköknek szánt táp energiatartalma nagyobb, másrészt pedig, hogy az idős kutyáknak szánt táp tartalmazza a legkevesebb energiát.)

Keresés